Technologie kuchyňského provozu

98,00 Kč
S DPH
123239

Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací.  

Záměrem učebnice Technologie kuchyňského provozu je podat studentům základní informace spojené s provozem kuchyní ve zdravotnických a sociálních zařízeních. Učebnice obsahuje tato témata: rozdělení kuchyňského provozu, bezpečnost a hygiena, výživa člověka, potraviny, předběžná příprava potravin, tepelná příprava potravin, kuchyňská zařízení, technologie přípravy základních pokrmů, podávání jídel. Učebnice obsahuje funkční fotografie a ilustrace Renáty Pilzové.

Autor
Šebek
Předmět
technologie
Určeno pro
Odborná učiliště a praktické školy
Poznámka
1. vydání; 124 stran
ISBN 80-7216-195-4
Počet
Skladem

Mohlo by vás také zajímat